Hyr elbil

Hyr elbil hos oss och resa hållbart med någon av våra bilar i vår elbilspool

Välkommen att hyra elbil

Vi på Borås Elhandel vill göra det lätt för människor att leva hållbart. Genom ett samarbete mellan Borås Elhandel, Borås Bil/Rulla, Borås kommuns Parkerings AB och Klimatklivet kan du resa hållbart med någon av våra elbilar, Renault ZOE. Du hittar elbilspoolen på Elektraparkeringen, Västerlånggatan 6, mitt i centrala Borås.

Det är enkelt att rulla

Du har väl inte missat hur enkelt det är att hyra en elbil? Med hjälp av Borås Elhandels samarbetspartner Rulla bokar du smidigt en elbil med hjälp av Rulla-appen (laddas ner i AppStore eller Play Butik). Elbilen kan sedan hämtas antingen vid Borås Bil på Hultagatan 51 i Borås eller utanför Borås Elhandels kontor på parkeringsplatsen Elektra, Västerlånggatan 6 i Borås.

Ingen nyckelutlämning krävs då du enkelt öppnar bilen med rullas mobil-app. Du behöver inte heller tänka på att tanka upp bilen efter användandet. Det är bara att stoppa i sladden och lämna bilen!

Boka elbil
Du löser allt i appen. Boka den tid du behöver, hämta bilen, kör, och återlämna när du är klar. Alla bilar har fasta parkeringsplatser och bränsle, trängselskatt och försäkring ingår i priset.

Så här fungerar det att hyra elbil

Elbilspool- ett flexibelt sätt att ha bil

Korta ärenden, storhandling eller familjesemester? Att dela bil med andra är både smart och ekonomiskt, både för din egen plånbok ochför miljön.

Prisexempel

Du rullar med en liten bil på ett ärende som tar 2 timmar (130 kr), det är 20 km (40 kr) fram och tillbaka. Så totalt för resan blir det 170 kr. I slutet på månaden betalar du även ditt medlemskap i Rulla 99 kr, men innan dess har du säkert gjort fler resor.

Läs mer om Rulla och se aktuella priser här

Parkeringsplats

Besöksparkering. Borås Elhandel