Skip to main content

Solceller – spara pengar och miljö

Solceller är en miljövänlig och kostnadseffektiv teknik som omvandlar solenergi till el. Med sjunkande priser på solceller har detta blivit en lönsam energiform där det finns pengar att spara. Du minskar ditt behov av köpt energi och sänker energikostnaderna oavsett om du använder el, olja eller biobränsle. Se solceller som en långsiktig investering med en uppskattad livslängd på 30 till 40 år.

Förutom på vår hemsida kan man få saklig och oberoende information om solceller även via Energimyndigheten

Välkommen på våra digitala informationsträffar!

Går du i tankar att sätta upp solceller på ditt tak eller kanske köpa elbil? Välkommen att anmäla dig till våra digitala informationsträffar. Vi berättar allt du behöver veta för att producera din egen solenergi med solceller, lagra i batterier och ladda elbilen full med solsken.

Solceller hemma hos Ronny och Yvonne

När vi kom till Ronny och Yvonnes nybyggda hus möttes vi av både sol, värme och nybryggt kaffe. Vi träffade dem för att prata om deras solcellsanläggning som de köpt av Borås Elhandel och installerade i november 2016. Vi var nyfikna på hur deras tankar gick inför köpet och om förväntningarna hade infriats?  Läs mer om installationen hos Ronny och Yvonne här.

Bild på två personer som står utanför et hur med solpaneler från Borås Elhandel på taket