Den här sidan använder Cookies.Genom att stänga rutan eller klicka på ”jag förstår” accepterar du villkoren

Meny

Image

Lediga Jobb

Brinner du för att ge service och skapa nya kundrelationer? Då kan du vara vår nya Kundrådgivare/Innesäljare! 

På Borås Elhandel arbetar idag 14 personer med fokus på försäljning av elavtal, solceller och laddlösningar för elbilar. Våra kärnvärden är nära, enkelt och personligt och vårt motto är att det ska vara lätt att leva hållbart. Vårt kontor är beläget på Västerlånggatan 6 i centrala Borås och vi behöver nu komplettera vår organisation med en ny medarbetare.

Som Kundrådgivare/Innesäljare arbetar du med: 

  • Aktivt ta kontakt med våra kunder via telefon enligt vårt kundvårdsprogram
  • Ge service till kunder via telefon, e-post och besök på kontoret.
  • Medverka vid kundaktiviteter, kampanjer m.m.

Vår bästa kandidat är utåtriktad, noggrann och med förmåga att kunna samarbeta. Du uttrycker dig väl i tal och skrift i både svenska och engelska (ytterligare språkkunskaper är meriterande), har god datorvana samt minst 3-årig gymnasieutbildning.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. I samband med anställningen kommer en bakgrundskontroll samt ett drogtest att genomföras.  

Placeringsort: Borås

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Magnus Alholme, ansvarig för Marknad och Kundservice, tel. +46 70 335 38 12. För mer information om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Daniel Ruja, +46 70 372 76 91.

Du är välkommen att skicka din ansökan via länken nedan senast 12 oktober 2018.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Samtliga bolag inom Vattenfallkoncernen arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könstillhörighet, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök här