Ladda ner vår nya app 

En del av lösningen på din elektrifierade vardag!

Vi är så glada över att kunna meddela att vår helt nya Borås Elhandels App nu finns tillgänglig för nedladdning!

Vi är medvetna om att det kan dyka upp problem längs vägen, framför allt så här i början. Men vi är här för att hjälpa till!
Tveka inte att kontakta oss om ni stöter på några frågor eller problem – vi finns här för att se till att er erfarenhet av vår app blir så smidig och problemfri som möjligt.

Ladda ner vår nya app och få full el-koll i bakfickan!

Vår nya app är en del av lösningen på din elektrifierade vardag.
Nu kan du enkelt ha koll på, och styra, din elförbrukning direkt från mobilen. När du använder el smart blir du också en del av lösningen på flera av vår tids stora samhällsutmaningar.

Ladda ner nu och få full el-koll i bakfickan.

Funktioner i appen

För vissa funktioner krävs det att du har vår Power Hub, läs mer om den nedan

Få koll
Genom att se hur mycket el du förbrukar i realtid blir det lättare att få kontroll. Du får en överblick över det aktuella elpriset och har du solceller kan du enkelt följa hur mycket el du producerat och sålt.

Jämför
I appen kan du enkelt jämföra ditt hushålls energiförbrukning med liknande hushålls. Det kan hjälpa dig energieffektivisera ditt hem eller ändra onödigt dyra elvanor.

Anslut
Du kan enkelt ansluta elbil, laddbox, Power Hub och andra prylar till appen och på så sätt se hur de påverkar din elräkning och miljön.

Schemalägg laddning
Att använda el under dygnets billigare timmar är ett smart och effektivt sätt att spara pengar, samtidigt som du hjälper till att avlasta elnätet. I appen kan du schemalägga laddningen av din elbil så att den automatisk laddar under de tider då priset vanligtvis är lägre.

Starta laddning
Med ett enkelt knapptryck kan du starta elbilsladdningen direkt från telefonen.

Dina avtal
Självklart har du all information om dina elavtal samlade i appen, så du får en tydlig överblick.

Power Hub – den smarta elmätarens bästa vän.

Genom att använda Power Hub tillsammans med appen får du stenkoll på din förbrukning. Power Hub är ett intelligent tillbehör till din elmätare som mäter hur mycket ditt hem förbrukar i realtid och är framtagen för att passa nya elmätare i Sverige med så kallad HAN-port.
Power Hub mäter din elförbrukning i realtid, samtidigt som den används för att hjälpa ditt hem att reglera förbrukningen så optimalt som möjligt. Allt för att minska dina elkostnader.

Pris 749 kr ink. moms
Beställ den genom att kontakta vår kundsupport
Telefon: 033-20 67 00 vardagar kl 08.00 – 12.00
Mail: kundsupport@boraselhandel.se

Ladda ner vår app

Följ oss på instagram