Världsvattenveckan

Visste du att 30% av världens befolkning saknar tillgång till rent vatten? Varje år anordnas Världsvattenveckan och är en belysning till alla som världen över jobbar med vattenfrågor. Det är viktigt att kommunicera budskapet om vårt viktigaste naturresurs, vattnet.

20/08-2021 | Nyheter

Solvatten


– Vi vill hjälpa fler människor få tillgång till rent vatten


Visste du att 30% av världens befolkning saknar tillgång till rent vatten? Varje år anordnas Världsvattenveckan och är en belysning till alla som världen över jobbar med vattenfrågor, i år är det mellan 23-27 augusti. Det är viktigt att kommunicera budskapet om vår viktigaste naturresurs, vattnet.

Borås Elhandel stödjer Solvatten. Solvatten har tagits fram speciellt med tanke på familjer som lever i utvecklingsländer där tillgång till rent vatten och infrastruktur är begränsad. Läs mer om vad Solvatten är och hur det går till här.

Som kund kan du vara med och bidra

Det är enkelt att vara med och bidra till Solvattens viktiga arbete och stötta familjer i utvecklingsländer med tillgång till rent och varmt vatten. Du bidrar med endast 10 kr/mån som debiteras på din elfaktura. Läs mer om Solvatten på vår webbsida här och på Solvattens egna webbsida här.

Det är enkelt att komma igång.
Skicka ett mejl till kundsupport@boraselhandel.se så är även du med och bidrar till en bättre värld!DELA:

Relaterade nyheter