Har du en Schysst Elhandlare?

Sedan oktober 2018 har Borås Elhandel varit certifierad enligt Energiföretagens certifiering Schysst Elhandel. Det innebär att du som kund alltid kan känna dig trygg med oss.

28/05-2021 | Nyheter

Håll koll på Schysst Elhandel-loggan

Sedan oktober 2018 har Borås Elhandel varit certifierad enligt Energiföretagens certifiering Schysst Elhandel. Det innebär att du som kund alltid kan känna dig trygg med oss. Vi är förpliktigade att följa 18 kundlöften, bland annat allt från tydlig och riktig prisinformation till att man tar särskild hänsyn till utsatta kunder i sina säljprocesser. Som kund ska man vara säker på att man får vad man blivit lovad.

Rosa rund boll med en hand som håller en lampa där det står Schysst elhandel ovanför.

För certifieringen svarar ett oberoende certifieringsföretag, DNV GL, och det är också de som sköter uppföljning av certifieringen och granskning av eventuella klagomål på certifierade företag. På detta sätt vet du som kund att vi följer de krav som ställs på en Schysst Elhandel. Vill du läsa mer om vad det innebär kan du göra det här eller på vår webbsida här. Vill du ha en Schysst Elhandel i fortsättningen, håll utkik efter den rosa loggan.

Ett par gånger om året uppdaterar Konsumenteras Energimarknadsbyrå en lista på de företag som genererar flest klagomål. Klagomålen på företagen i listan kan gälla allt från felaktig fakturering till vilseledande marknadsföring eller höga brytavgifter när kunden byter elleverantör. Du hittar den listan här.

Se gärna en kort film som förklarar lite om vad Schysst Elhandel är (framtagen av Energiföretagen)

DELA:

Relaterade nyheter