Kampanj Solceller

Du som köper din solcellsinstallation från oss senast den 31 dec 2020 får 15 % rabatt på hela solcellsinstallationen, vilket motsvarar det nya gröna avdraget som är föreslaget inför nästa år. (rabatten gäller förutsatt att ni är berättigad ROT-avdrag och inte har ett hus som är nyare än 5 år.) Exempel: Om du installerar en […]

23/09-2020 | Nyheter

Du som köper din solcellsinstallation från oss senast den 31 dec 2020 får 15 % rabatt på hela solcellsinstallationen, vilket motsvarar det nya gröna avdraget som är föreslaget inför nästa år. (rabatten gäller förutsatt att ni är berättigad ROT-avdrag och inte har ett hus som är nyare än 5 år.)

Exempel:

Om du installerar en anläggning till ett värde av 100,000 SEK, kommer du som kund att betala 85,000 SEK efter ROT-avdrag.


Passa på nu, så hinner du både få ett bra pris och installation innan våren är här. Vi hjälper dig hela vägen från offert fram till drift.
(Erbjudandet gäller undertecknad beställning av solcellsanläggning som kommit Borås Elhandel tillhanda senast 2020-12-31

Vill du veta mer om solceller klicka här eller ta kontakt med oss direkt här så hjälper vi dig!

DELA:

Relaterade nyheter