Fast eller rörligt elpris?

Med vårt avtal 50/50 slipper du välja!

08/12-2023 | Nyheter

Upptäck fördelarna med 50/50 – ditt elavtal utan kompromisser!Ett elavtal bör vara lika dynamiskt som ditt liv, och med vår 50/50-lösning behöver du inte längre välja mellan stabilitet och flexibilitet. Här är varför detta elavtal är det perfekta valet för dig:

Prisstabilitet och flexibilitet i balans:
Med hälften av priset fast och den andra hälften rörlig får du det bästa av två världar. Njut av tryggheten med en stabil elkostnad samtidigt som du har friheten att dra nytta av prissänkningar när marknadspriserna sjunker.

Skydd mot prischocker:
Luta dig tillbaka och slappna av! Vår fasta del av priset fungerar som ett skydd mot plötsliga prisökningar på marknaden. Du behöver inte oroa dig för eventuella höjningar – vi har redan backat upp dig.

Aktivt deltagande i Energiutvecklingen:
Var en del av förändringen! Den rörliga delen av priset ger dig möjlighet att engagera dig i utvecklingen av elmarknaden. Dra nytta av lägre priser på förnybar energi när de är på sin botten, inklusive vind- och solenergi.

Sammanfattningsvis erbjuder vårt 50/50-elavtal en perfekt balans mellan stabilitet och möjligheten att vara en del av marknadsförändringar. Gör din elkostnad mer flexibel och maxa din delaktighet på energimarknaden.

DELA:

Relaterade nyheter