Borås Snålaste Gata

Sven-Bertil är vinnaren av Borås Snålaste Gata!

18/03-2024 | Nyheter

Stort grattis till Sven-Bertil som tog hem titeln Borås Snålaste Gata, genom att vara den som minskade sin förbrukning mest jämfört med samma period förra året. Vi var såklart lite nyfikna på vår vinnare och passade på att ställa ett par frågor till honom!

Hur känns det att ha vunnit?

Alltid trevligt att vinna, inget som jag förväntade mig direkt! Jag ville bara med och sen att jag vann känns jättebra!

Har ni alltid varit smarta med elen eller fick ni anstränga er på ett nytt sätt för att ta hem titeln?

Jag har alltid tänkt mig för, kollar alltid energideklaration innan köp av t.ex. vitvaror. Jag betalar hellre mer för t.ex. vitvaror om de har en bättre energideklaration, det vinner man på i längden. Sen har jag LED-lampor överallt.

Vilket är ert bästa elspartips?

LED-lampor överallt i huset och jag har bara tänt i det rum jag är i.

Hur bor ni och vilket elavtal har ni idag?

Jag bor i villa och har Rörligt elpris.

Hur ska ni fira?

Det har jag inte tänkt på än, men något får det bli. Det blir i alla fall ett energisnålt firande!

Återigen, stort grattis Sven-Bertil och tack till alla er som varit med och tävlat. Att dra ner på sin elkonsumtion och använda el mer smart och effektivt är att vara en del av lösningen på flera av vår tids stora samhällsutmaningar!

DELA:

Relaterade nyheter