Borås Elhandels kunder bland Sveriges nöjdaste kunder

Vi ökar i senaste SKI-mätningen

28/11-2023 | Nyheter

Förra veckan bjöd på strålande nyheter när SKI, Sveriges kvalitetsindex, släppte sin senaste mätning. Att få veta att Borås Elhandel AB står högt i kurs bland våra elhandelskunder, är vi oerhört stolta och glada över säger Borås Elhandels VD Andreas Edlund.
– Vi är tacksamma över att ligga i toppskiktet, det är tydligt att våra kunder värdesätter företagets integritet och ser oss som en schysst elhandlare och lokal aktör i Borås, där vi alla strävar efter att vara en del av lösningen.

Borås Elhandels kundnöjdhetsindex på privatkundsidan är 69,6 jämfört med branschens genomsnitt på 64,2. Dessa siffror placerar oss på en sjätteplats bland privatkunder i den senaste mätningen, vilket är en höjning från föregående år då vi låg på 68,6.

Här kan du läsa resultatet av SKI mätningen

För oss är varje interaktion betydelsefull och att agera schysst och visa omtanke är en självklarhet. Vi vill vara det pålitliga valet som elhandelsleverantör, även när elpriserna varierar på marknaden.

Schysst elhandel för oss innebär inte bara att erbjuda relevant och rimlig prissättning; det handlar också om att skapa förtroende och transparens. Därför lägger vi mycket fokus på rådgivning och att upprätthålla en kontinuerlig dialog med våra kunder.

DELA:

Relaterade nyheter