Skip to main content

Borås Elhandel & Eways

Nu utökar vi vårt produktutbud av laddboxar

Vi på Borås Elhandel är oerhört glada att kunna annonsera vårt nya samarbete med Sveriges ledande företag inom elbilsladdning hemma, på jobbet och publikt. Eways har över 25 000 uppkopplade laddstationer i hela landet samt gedigen kunskap inom området och ett brett sortiment av boxar. I samarbete med Borås Elhandel kan de nu hjälpa dig hela vägen från idé till installation – allt för att göra det lätt att köra elbil!

Vi erbjuder:

  • Brett sortiment och kanonpriser – nu med 50% i bidrag
  • Kunniga experter som hjälper dig ladda hemma, på jobbet eller publikt med smarta betalningslösningar
  • Tillsammans gör vi det lätt att köra elbil och ställer om till ett fossilfritt samhälle!

Frågor och svar om elbilsladdning

Här hittar du de vanligaste frågorna om laddboxar till hemmet, installation och frågor om ROT-avdraget för Grön Teknik.

Installera laddbox och ladda hemma

ROT-avdrag för Grön Teknik

Installation av laddbox

Har ni tankar eller frågor kring elbilsladdning i er förening?

Här har vi samlat tips och matnyttig information om elbilsladdning för föreningar. Tanken är att ni ska få svar på vanliga frågor, en checklista för att inte missa något viktigt. Men även en hjälp på vägen, då det krävs en viss planering och beslut som ska fattas, då nästan varje laddlösning är unik och kundanpassad för att på bästa sätt motsvara era behov, både i dag och när efterfrågan på laddmöjligheter ökar under de kommande åren.

Vi hjälper er från första kontakten till att er laddlösning är installerad och klar. Klicka på länken och ladda ner vår infofolder, Elbilsladdning i BRF och Samfällighet.