Skip to main content

Välkommen till Borås Elbilspool

Vi på Borås Elhandel vill göra det lätt för människor att leva hållbart. Genom ett samarbete mellan Borås Elhandel, Hertz Borås, Borås kommuns Parkerings AB och Klimatklivet kan du nu fortsätta att resa hållbart med någon av våra elbilar, Renault ZOE. Du hittar vår elbilspool på Elektraparkeringen, Västerlånggatan 6, mitt i centrala Borås.

Boka din elbil
Klicka på länken ovan för att gå direkt till bokningssidan eller kontakta Hertz Borås direkt via telefon 033-151640. Är du student eller pensionär får du 20% i rabatt när du bokar. Som student uppge CDP, avtalsnummer.

Invänta bekräftelse
Du kommer få ett bekräftelsemejl med dina uppgifter, och sedan kommer Hertz Borås biluthyrare kontakta dig för att göra klart bokningen.

Hämta din nyckel
På vardagar kan du hämta din nyckel hos Borås Elhandel och övriga tider hos Hertz i Borås. Öppettider och adress finns nedan. (Ta med giltig legitimation)

Lämna bil
Bilen återlämnas på samma ställe som du tog den – Elektraparkeringen. Sätt i kabeln för laddning vid någon av de två laddplatserna som är märkta med Hertz Borås och aktivera laddningen med brickan på laddboxen.

Lämna nyckel
På gaveln av Borås Elhandels kontor finns ett nyckelinkast där du kan lämna din nyckel. Dra ut cylindern som sitter i väggen, lägg i nyckeln och tryck in cylindern igen.

Nu är allt klart! Tack för att du hyr din elbil hos Borås Elbilspool.
Välkommen tillbaka!

Hertz Borås, Hultagatan 51

Nyckelutlämning: Måndag-Fredag 07:00 – 17:00
Telefon: 033-151640
Mejl: hyrbil-boras@borasbil.se

Borås Elhandel, Västerlånggatan 6
Nyckelutlämning: Måndag-torsdag 8:00 – 16.00
Fredag 8:00 – 15.00
Lunchstängt 12:00 – 13:00