Skip to main content

Låt oss kämpa mot barncancer tillsammans

Varje dag drabbas ett barn av cancer. Men det finns hopp. Fler barn än någonsin överlever idag sin cancer. Vi är stolta över att bidra till Barncancerfonden och deras livsviktiga arbete. Barn och cancer är två ord som aldrig borde nått varandra. Ändå bildar de den vanligaste dödsorsaken för barn mellan 1 och 14 år i Sverige. Gör som vi, stöd Barncancerfonden. Tillsammans kan vi hålla cancer borta från barn!

Vi på Borås Elhandel stödjer Barncancerfonden på vägen mot visionen att utrota barncancer. Vi levererar varje dag kraft i form av elenergi till våra kunder runt om i Sverige. Med er hjälp vill vi även kunna bidra med extra kraft till de barn som drabbas av cancer så att de orkar bekämpa sin sjukdom och fortsätta vara tillsammans med sina familjer. Läs gärna mer om arbetet på www.barncancerfonden.se

Det är enkelt att vara med och bidra

Som kund hos Borås Elhandel har du som mervärde att kunna göra ett tillval, ett tillval som innebär att vi kommer närmare att kunna utrota det ofattbara som kan hända en familj, barncancer. För endast 10 kr per månad som läggs till på din vanliga elräkning är du med och bidrar. Du kan när som helst avsluta ditt bidrag.

Kontakta oss via e-post till kundsupport@boraselhandel.se eller på telefon 033-20 67 00 så hjälper vi dig att komma igång.

Mer