Skip to main content

Bästa (ladd)lösningen för er förening/företag
– vi hjälper er hela vägen


Gör det enkelt för era medlemmar, kunder och anställda att välja elbil eller laddhybrid

Tack för att ni visat intresse för våra laddlösningar från InCharge. Vi erbjuder anpassade och skräddarsydda laddlösningar . Vi har även laddlösningar för era besökare eller kunder, så att de på ett enkelt sätt kan ladda bilen när den står parkerad, för att sedan fortsätta sin resa med omtanke om vår miljö.

Det ska vara lätt att leva hållbart

InCharge Smart BRF

För föreningar som vill erbjuda elbilsladdning till sina medlemmar. Ni bestämmer vem som får ladda. Identifiering sker med InCharge laddkort eller bricka. Vi fakturerar medlemmen och återbetalar intäkterna till er.
InCharge Smart Besöksladdning

Attrahera kunder och besökare och tjäna pengar på att erbjuda elbilsladdning. Stationen är öppen för alla och synlig i vår app. Ni bestämmer priset, vi sköter faktureringen och ni får intäkterna.
InCharge Smart Arbetsladdning

Elbilsladdning förväntas på en modern arbetsplats. Ni bestämmer vem som får ladda. Identifiering sker med InCharge laddkort eller bricka. Vi fakturerar medlemmen och återbetalar intäkterna till er.

Med tre enkla steg kan ni bli en del av Sveriges mest heltäckande laddnätverk för elbilar. Vi hjälper er med en enkel och säker laddlösning anpassat efter era och era kunders behov.

1. Vilka behov har ni?

Tillsammans med er ser vi över hur många laddplatser som behöver elektrifieras, vilken effekt som finns tillgänglig samt om lastbalansering eller förstärkt anslutning behövs. Vi utför en installationsberedning och tar fram en offert på hårdvara, installation och tjänster baserat på ert behov, laddbeteende, effekttillgänglighet och markförhållanden.

2. Installation och driftsättning

Vi erbjuder installation utförd av våra erfarna och certifierade tekniker. Väljer ni istället installation av egen behörig personal supportar vi självklart dem för att kunna garantera en säker installation. Alla våra laddstationer är uppkopplade och ansluts mot våra tjänster för betalning, övervakning och felavhjälpning på distans.

3. Börja ladda!

Elbilsförarna startar och stoppar laddningen på era stationer med laddkort, laddbricka eller app från InCharge. Vi fakturerar dem direkt och återbetalar sedan överskottet från intäkterna till er. Vid eventuella fel finns vår kundservice tillgänglig dygnet runt för er och era laddkunder. De notifieras från vår systemövervakning för att kunna upptäcka felet innan någon annan gör det, och kan utföra viss felavhjälpning på distans.

Önskar ni komma i kontakt med oss direkt för rådgivning. Ring eller mejla till:

Magnus Alholme, 033-20 67 08, magnus.alholme@boraselhandel.se
Ludwig Thorson, 033-20 67 19, ludwig.thorson@boraselhandel.se

Fyll i intresseanmälan nedan så skickar vi er vårt informationspaket för laddlösningar. Efter att vi tagit emot er intresseanmälan så kontaktar vi er för att diskutera era behov kring laddlösning i er förening.

Ja tack! Vi önskar bli kontaktade för att få mer information om följande:

    Smart BRFSmart BesöksladdningSmart ArbetsladdningEndast laddboxar