Skip to main content

Bli kund hos Borås Elhandel
– få 500 kr att handla för på ICA Tornet i Ulricehamn!

Att teckna elavtal i dessa tider kan kännas osäkert men är du kund hos oss på Borås Elhandel kan du känna dig trygg. Då vi är en schysst elhandel kan du vara säker på att vi alltid gör det bästa för dig.

Just nu erbjuder vi rörligt elpris, fast elpris i 12 månader eller 50/50 läs gärna mer om dem här. Behöver du hjälp så är vi bara ett telefonsamtal bort.

För att ta del av erbjudandet, uppge rabattkod ICA Tornet när du tecknar elavtal!

Hur blir jag kund?

 • Ring 033-20 67 00 så hjälper vi dig direkt via telefon
 • Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig

  *Detta erbjudande gäller endast nya kunder som inte har ett elavtal med Borås Elhandel idag. Värdechecken på 500 kr skickas ut av ICA Tornet Ulricehamn efter ditt elavtal startat med Borås Elhandel. Erbjudandet gäller tom 2022-12-31.

  Om Borås Elhandel

  Elavtal och energilösningar för en hållbar framtid

  Som Sjuhärads lokala elhandelsbolag har vi ett stort ansvar i att förse vårt samhälle med energi, och samtidigt skapa en värld som håller för nästa generation. Genom att alltid finnas där för våra kunder och erbjuda 100% fossilfri el, högeffektiva solcellsanläggningar, batterilagring och innovativa laddlösningar för elbilar, gör vi det lättare att leva hållbart. Vi vill att fler kan producera, lagra och sälja vidare egen förnybar el.

  Vi på Borås Elhandel ser fram emot att ha dig som kund!