Skip to main content

Välkommen att hyra elbil

Vi på Borås Elhandel vill göra det lätt för människor att leva hållbart. Genom ett samarbete mellan Borås Elhandel, Borås Bil/Rulla, Borås kommuns Parkerings AB och Klimatklivet kan du resa hållbart med någon av våra elbilar, Renault ZOE. Du hittar elbilspoolen på Elektraparkeringen, Västerlånggatan 6, mitt i centrala Borås.

Det är enkelt att rulla

Du har väl inte missat hur enkelt det är att hyra en elbil? Med hjälp av Borås Elhandels samarbetspartner Rulla bokar du smidigt en elbil med hjälp av Rulla-appen (laddas ner i AppStore eller Play Butik). Elbilen kan sedan hämtas antingen vid Borås Bil på Hultagatan 51 i Borås eller utanför Borås Elhandels kontor på parkeringsplatsen Elektra, Västerlånggatan 6 i Borås.

Ingen nyckelutlämning krävs då du enkelt öppnar bilen med rullas mobil-app. Du behöver inte heller tänka på att tanka upp bilen efter användandet. Det är bara att stoppa i sladden och lämna bilen!

Boka elbil

Du löser allt i appen. Boka den tid du behöver, hämta bilen, kör, och återlämna när du är klar. Alla bilar har fasta parkeringsplatser och bränsle, trängselskatt och försäkring ingår i priset.

Elbilspool- ett flexibelt sätt att använda bil

Korta ärenden, kundbesök eller tjänsteresor? Att dela bil med andra är både smart och ekonomiskt, både för företaget och för miljön.