Den här sidan använder Cookies.Genom att stänga rutan eller klicka på ”jag förstår” accepterar du villkoren

Meny

Image
Image

E-faktura

Betalar du idag vår pappersfaktura i din Internetbank? Det finns ett bättre alternativ. Använd e-faktura! Du får den direkt till internetbanken, utan omvägen via posten. Allt för en enklare, snabbare och säkrare betalning!


Gå in på din internetbank och ansök idag – var med i utlottning av Powerbank!

Betalar du idag via e-faktura eller kanske funderar på att göra det? Då är du varje månad med i utlottningen av en powerbank.

Det är enkelt att ansöka. Du loggar in via din internetbank och söker efter Borås Elhandel som betalningsmottagare.

E-faktura kostar inget extra och fakturaspecifikationen finns med som vanligt. Samtliga uppgifter, såsom krångliga OCR-nummer, förfallodatum, vårt bankgironummer och belopp, är redan ifyllda och kan inte bli fel. Det enda du behöver göra är att godkänna med ett klick, så ser banken till att den blir betald i tid.


Fördelar med e-faktura

– Du behöver aldrig oroa dig för att fakturan kommer bort på posten eller att du ska slå in fel belopp eller OCR-nummer.
– Du kan ha koll på dina fakturor var du än befinner dig. Allt du behöver är en dator med uppkoppling och din internetbank.
– Du kan spara fakturorna i din dator.
– Du värnar om miljön - inga onödiga utskrifter eller långa transporter.
– Du får e-fakturan ett par dagar tidigare i månaden än pappersfakturan.


E-faktura + Autogiro = Dubbelt så smart!

Kombinera e-faktura med autogiro, så dras beloppet automatiskt från ditt konto på förfallodagen samtidigt som fakturan sparas i internetbanken.


Anmäl dig enkelt i din internetbank

Sök upp Borås Elhandel som betalningsmottagare. Har du fler än en anläggning hos Borås Elhandel eller andra abonnemang med Borås Elnät som betalningsmottagare, får du e-faktura på samtliga. Betalningen ska gå till detta bankgironummer:
BANKGIRO: 5061-0229

Tyck till

Fyll i detta fält.
Du måste kryssa i rutan